Kävijälaskuri

Kävijöitä tänään:20
Kävijöitä eilen:46
Viime kuussa:1976
Kaikkiaan:116568
KirjautuminenMeille on tehty uudet sivut osoitteessa www.sahko018.fi.

Käy tutustumassa uusiin sivuihin. Nykyisiltä sivuilta tulee ohjaus uusille sivuille ja nykyiset poistuvat käytöstä kesän 2019 aikana.

Yhteistyöterveisin, HALLITUS

 

ASPA on sähköistys- ja sähköasennusalan eli 005-sopimusalan jäsenistön käyttöön tarkoitettu urakkalaskentaohjelma. Sillä voi suorittaa yksikköhinnoitellun urakan, asuntotuotannon ja niin sanotun könttäurakan laskenna sekä urakan jaon.

Kaikkien sopimusalan 005 jäsenten on mahdollista hankkia ohjelma. Ammattiosastosi Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry on hankkinut ASPA-lisenssin omille sopimusalajäsenilleen.

Jotta osastomme jäsenet saavat ohjelman asennettua omille koneilleen, tulee heidän huomioida, että sopimusalaksi on jäsenrekisteriin merkattu 005. Jos jäsenellä on jokin muu sopimusala, ei jäsen voi ohjelmaa asentaa. Kehoitamme jäseniämme tarkastamaan jäsentietojen oikeellisuus joko jäsenkortista tai kirjautumalla Sähköliiton jäsenrekisteriin liiton kotisivuilta. Jos sopimusala on väärin, on jäsenen otettava yhteyttä Sähköliiton jäsenrekisteriin.

Tarvittaessa ota yhteyttä ammattiosastoosi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Sähköliiton sivuilta lisätietoa ja latausohjeet

 

Ovathan sinun jäsentiedot ajan tasalla?

Marraskuun Vasamassa ”Koetinkynä”-palstalla oli kirjoitus, jossa jäseniä pyydettiin tarkistamaan jäsenyystietonsa ja päivittämään itse virheelliset sopimusala- ja työnantajatiedot Sähköliiton verkkopalvelun kautta.

Ohje koskee kaikkia jäseniä.

Kirjaudu jäsenrekisteriin ohjeiden mukaisesti. Siirry kohtaan Omat tiedot. Tarkista tietosi ja päivitä virheelliset yhteystietosi.

Verkkopalvelun kautta sopimusalatietoa ei voi kuitenkaan muuttaa suoraan Omat tiedot
-kohtaan.

Jos sopimusalasi on virheellinen, ilmoita sopimusalamuutos Sähköliitolle seuraavalla tavalla:
- Sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
(sähköpostiin tulee merkitä henkilötiedot: nimi ja työnantaja sekä sopimusalamuutos)
- Puhelimitse päivystysaikana arkisin klo 9 -11 ja 14 - 15, puh. 03 252 0303
- Sähköliiton kotisivujen kautta www.sahkoliitto.fi > Sähköliiton verkkopalvelut > Jäsenrekisteri > Omat tiedot > Viestit > Uusi viesti. (Kirjoita otsikoksi " Sopimusalamuutos" ja viestikenttään työnantajatietosi ja uusi sopimusalasi ja paina Lähetä-paineketta).

Mikäli jokin jäi epäselväksi, niin ota yhteyttä ja selvitetään jäsentietosi yhdessä kuntoon.

Liitteet:
Lataa tämä tiedosto (Jäsentietojen päivitys.pdf)jäsentietojen päivitys[ ]104 Kb
 

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n viirin luovutussääntö liitteenä.

Liitteet:
Lataa tämä tiedosto (Viiri.pdf)Viirin luovutussääntö[ ]400 Kb
 

Hämeenlinnan Sähkötyötekijät ry:n Työhuonekuntien ja klubien ohje taloudellisesta ja toiminnallisesta tukemisesta.

Liitteet:
Lataa tämä tiedosto (Työhuonekunta.pdf)Työhuonekunta.pdf[ ]72 Kb
 
Lisää artikkeleita...