Kävijälaskuri

Kävijöitä tänään:20
Kävijöitä eilen:46
Viime kuussa:1976
Kaikkiaan:116568
KirjautuminenVain rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä viestejä, ole hyvä ja kirjaudu.

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Terveiset Helsingistä

Muutama jäsen oli muistuttamassa hallitusta, miten työmarkkina sopimuksia solmitaan. 30000 "mielenosoittajaa" käyttäytyi hienosti ja päivästä jäi hyvä mieli. Toivottavasti ne jotka ei päässeet paikalle saivat elämyksen tästä hienosta hetkestä.

perjantai, 18. syyskuu 2015

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): nykyaikaa ?

Kevät kokous vietetty .

Paikalla 9 henkilöä. 4 työikäistä ja 5 eläkeläistä. Jäsenmäärä yli 600 !! Ei voi olla totta ???

 

keskiviikko, 20. maaliskuu 2013

TA2: Tule, kehitä ja nauti.

Otsikon sanoilla tätäkin toimintavuotta viedään eteenpäin. Usein arki on puurtamista, työn ja monen muun askertelun tai puuhastelun yhteydessä. Vastapainona on tälläinen yhdistys, joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden purkaa huoliaan arjen ja työn tuomista mietteistä. Tule, kehitä ja nauti, on tätäkin päivää, joten älä jätä käyttämättä tilaisuuttasi.

Tämän vuoden hallitus ja jaostojen henkilötiedot on päivitetty, joten ota yhteyttä ja nauti jasenyytesi tuomista eduista tai ehdota jotain mitä mahdollisesti puuttuu.

sunnuntai, 20. tammikuu 2013

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Tapahtumia

Menneenä kesänä oli järjestetty tapahtumia jäsenten yhteen kokoamiseksi, mutta osallistuminen oli lähestäysin eläkeläisten varassa, josta kiitos heille.

Vapaa-ajan toimikunta pyrkii järjestämään erilaisia tapahtumia, mutta nyt olemme ymmällämme, mikä on se asia, joka jäsenistöä kiinnostaa.

Otamme mielellämme ajatuksia vastaan, jotta voisimme järjestää mukavia tapahtumia. Nyt alkaa olemaan tilanne se, että on syytä vetää tapahtumat minimiin, kun ei niihin ole kiinnostusta. Varoja on nyt hukattu harakoille.

Syyskokoukseen vaikuttamaan porukalla !

T. Petri

tiistai, 25. syyskuu 2012

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Pöytälätkä

Pöytälätkäkilpailu pidettiin mukavassa säässä, grillatut makkarat maistuivat ja saunottiin. Muutama lonkerokin tuli nautittua.

Lätkäpelit olivat kiivaita ja tasaisia. Kivaa oli ! Jäseniä olisi toivonut enemmän paikalle.

Vapaa-ajan toimintaa on luvassa jatkossakin. Seuraile Vasamaa ja kotisivuja. Tervetuloa mukaan !!

maanantai, 30. huhtikuu 2012

Tatu ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Hyvää joulua!

Hiljalleen alkaa kiireet hiipumaan varmasti jokaisella jäsenellä ja on aika poistua arjen parista, liittyen joulun viettoon. Ethän mieti arkisia asioita pyhinä ja muistat nauttia joulusta.

 

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille jäsenille!

torstai, 22. joulukuu 2011

Jali ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Vieraskirjaa muutettu

Vain rekisteröityneet jäsenet voivat kirjoittaa vieraskirjaan, myös Captcha on poistettu käytöstä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille, ei anneta pimeyden vallata ajatuksia ;)

maanantai, 14. marraskuu 2011

Jäsen ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Juhannusta !

Hyvää Juhannusta Kaikille ! Viettäkäähän leppoisa "yöttömän yön" -juhla ja nauttikaa Suomen suvesta.

torstai, 23. kesäkuu 2011

Tatu ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Kesäkisa

On muutamia hienoja ehdotuksia tullut jo logosta. Lisää saa suunnitella kesällä riippukeinussa. Muista lähettää suunnitelmasi ajoissa, jotta kilpailusta tulisi vielä tiukempi.

maanantai, 13. kesäkuu 2011

Jäsen ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): 4000. sivunavaus

Hyvinhän täällä kotisivullamme porukkaa käy. Vieraskirjaa vaan käytetään aivan liian vähän. Tänne vaan kaikenlaisia kysymyksiä ja ehdotuksia !

tiistai, 26. huhtikuu 2011

Kimppakivaa: Pilkkikisat ja ulkoilupäivä 2011

Kiitos kaikille 21:lle mukana olleelle. 19 heistä osallistui pilkkikisaan hyvin talvisissa olosuhteissa, lunta satoi mutta kylmä ei kuitenkaan tullut. Jäätä oli 80 cm, juuri ja juuri kairan kierreosa riitti puhkaisemaan jään . . . no sanoisinko sellaista sohjojäätä. Kala söi hyvin, eikä näin tasaväkistä kilpailua ole nähty vuosiin. Yleensä Mäenpään Ristolla on ahvenia saman verran kuin muulla joukolla yhteensä. Onnittelut voittajille, Risto vei ykköspalkinnon henkilökohtaisessa- ja Ruukki joukkuekisassa. Onkikisat sitten elokuussa, elomessujen jälkeen, 20.8. Olkaatten selläkin mukana !

 

lauantai, 19. maaliskuu 2011

Rauski ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Kevään Play Off Pelimatka

On jouduttu perumaan teknillisten syiden vuoksi, palataan 2015 !

sunnuntai, 13. maaliskuu 2011

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Menestystä Mikolle

Osastomme juuri valittu puheenjohtaja Mikko Korpinen todettiin, jopa Sähköliiton taholla niin päteväksi mieheksi, että valitsivat hänet sinne töihin. Hieno valinta ! Onnittelut Mikolle ja eritoten Sähköliitolle.

Nyt meille jäi pieni propleema. Ammattiosastomme jäi ilman johtajaa.

Nyt kaikki jäsenet paikalle kevätkokoukseen ja tuokaa mukananne nuoruutenne ja rohkeutenne. Valitaan uusi päällikkö nuorien joukosta !!

 

T. Petri

maanantai, 31. tammikuu 2011

Jali ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi, uudet kujeet, ja joitakin uusia nimikäkin listoilla.
Eli hallituksen ja jaostojen kokoonpanot ovat muuttuneet, tarkastakaa tietojen oikeellisuus ja mahdollisista virheitä ilmoittakaa minulle niin korjataan ne.

Omasta puolesta oikein toimeliasta vuotta 2011!

sunnuntai, 02. tammikuu 2011

Mukana keikkuen: Hyvää Joulumieltä kaikille

Hyvää Joulua kaikille Hämeenlinnan Sähkötyöntekijöille perheineen !

Uskon vahvasti parempaan tulevaan vuoteen, ei ole enään "vasureita" eikä myöskään punaruusuisia, vaan katsomme yhteisen edun puolesta.

tv: ilman jäsenkirjaa  

keskiviikko, 22. joulukuu 2010

Petri ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Voi Voi !

Talotekniikka-alan työmailla käydyn työmaakierroksen tulokset oli surullista kuultavaa. Tai jos raha ei kelpaa ...

Voihan se olla hyvä piirrekin ihmisessä ??

torstai, 25. marraskuu 2010

TA2 ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Syyskokous

Nyt on uusi puheenjohtaja valittu. Onnea Mikolle ja suurkiitos Pekalle vuosista.

Jaostoja myös polkaistiin käyntiin ja uusia kasvoja saatiin niihinkin mukaan. Nyt vain odotamme jäsenistöltä palautetta ja ehdotuksia miten toimintaa voidaan kehittää vuonna 2011.

torstai, 25. marraskuu 2010

Jali: Karjalaturnaus

Reissu oli jälleen mitä mainioin, vaikkakin Hartwallilta loppui hotdogit jo ennen Suomen peliä!


Kiitos järjestäjille ja mukana olleille!

lauantai, 20. marraskuu 2010

Rauski ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Karjalaturnaus

Kaksi lippua olisi vapaana la 13.11. turneeseen, ottelut Ruotsi-Venäjä ja Suomi Tsekki. Bussin aikataulu "tapahtumissa".

Toimi heti, p. 040 5223628

maanantai, 08. marraskuu 2010

Rauski ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Mitäs vapaa-aikana tehdään ?

Sähkötyöntekijöille terveisiä !

Vapaa-ajan jaostomme on pyrkinyt uudistumaan ja kehittelemään toimintaa, mitä ei ennen ole toteutettu. Tänä vuonna otettiin rohkeasti uusia juttuja tarjontaamme, autourheilunäyttely, HPK;n playoff-peli, jousiammuntaa ja lentonäytöstä. Aikaansaannoksemme eli osanotot tapahtumiin ovat olleet masentavan huonoja. Mitä tehtäisiin ? Syyskokous lähestyy, siis 24.11., olemalla paikalla, olet myös päättämässä tulevaisuuden vapaa-ajan touhuista ja niiden toteuttajista. Vai pidetäänkö välivuosi kaikesta ja säästetään (niin mihin) ?!?

T: Vetäjänä jonkun aikaa toiminut Rauski

lauantai, 16. lokakuu 2010

Tatu ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Kiitos jälleen.

Mukava tavata työkavereita jälleen vapaallakin. Elämäni paras Kesäteatterinäytös oli, josta hyvä aloittaa kesäloma.

Vuoden aherrukset takana ja lomat kutsuu.

perjantai, 30. heinäkuu 2010

olli tuomisto: Kesäterveiset

On se hienoo todeta,että ainakin Rauski on jäänyt henkiin kesän polttavalta auringolta.Kesäterveiset myös muille henkiin jääneille sähköihmisille.

Ps.Kertokaa muutkin kuulumisia.

perjantai, 23. heinäkuu 2010

Rauski ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Kesäterveiset

Lämmintä kesää myös tuleville lomalaisille, johon itsekin kuulun.

Tämä on vain testi kun Juhannusterveiseni eivät välittyneet kotisivulle !

Kesäteatterissa 29.7. tavataan  tv Rauski

maanantai, 19. heinäkuu 2010

En kerro: Viesti

Viestin voi kirjoittaa myös anonyymina kun poistaa tekstit kohdista nimi ja sähköposti. T: Jali

maanantai, 31. touko 2010

Jali ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ): Ensimmäinen viesti

Testasin vieraskirjaa ja näyttää toimivan!

Kirjoittakaa siis tänne mielipiteenne sivustoista sekä kaikki muutkin asiat jotka painaa mieltänne. Viestin saa kirjoitettua painamalla yläpuolella olevaa linkkia "Post message", en ole vielä saanut sitä suomennettua mutta kaikki aikanaan ;)

Terv. Jali

perjantai, 28. touko 2010

 

Näytä 
Powered by Phoca Guestbook